fbpx

Inculpatul Horia Șulea a pierdut Primăria Florești cu scor lamentabil. Peste 2 zile are apelul în dosarul penal

Florești nu e București și Șulea nu e Piedone. În timp ce acesta din urmă a câștigat Primăria Sectorului 5 după o condamnare grea la închisoare, Horia Șulea a pierdut lamentabil Primăria Florești după o condamnare de 3 ani cu suspendare în primă instanță.

Rezultatele parițiale din Florești arată că tânărul Bogdan Pivariu (PNL) câștigă detașat. Șulea nu este nici pe locul 2.

După ce au fost numărate cele circa 14.000 de voturi exprimate, la Florești a câștigat candidatul PNL, Bogdan Pivariu, cu 6000 de voturi, iar pe locurile doi și trei au fost candidații USR Plus, Flaviu Udrea, și independentul Horia Șulea.

Bogdan Pivariu –  44%

Flaviu Udrea -22,7%

Horia Șulea –  18,68%

Daniel Meze –  10,59%

Pentru Șulea, poreclit de floreșteni ”Suleiman”, urmează în 30 septembrie apelul la Curtea de Apel Cluj în dosarul penal de abuz în serviciu.

Tot pentru abuz în serviciu a fost condamnat și Cristian Popescu Piedone, care însă este câştigător al Primăriei Sectorului 5, obținând 27,25% din voturi,

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. Judecarea apelului a început în această lună.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina