fbpx

O clujeancă a câștigat Cupa Baroului București la tenis de masă, competiție mixtă cu 32 de bărbați și 3 femei

Tânăra Ana Nasta Purcaru, clujeancă get-beget, care din iunie a început activitatea ca avocat stagiar în București, a câștigat cupa baroului din Capitală la tenis de masă, competiție mixtă, la care au participat 32 de avocați și 3 avocate.

Ana Nasta Purcaru, în vârstă de 26 de ani, a fost premiată de către decanul Ion Dragne și prodecanul Daniel Fenechiu, pe care l-a și învins în fazele de început ale competiției. Tânăra clujeancă a jucat o finală spectaculoasă cu avocatul Marius Ilie.

De precizat că Ana Nasta a practicat sport de performanță timp de 12 ani.

În ce privește domeniul dreptului, tânăra a absolvit Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca și  a reușit la examenul pentru Barou din 2019 cu 87 de puncte! Din păcate, nu și-a găsit îndrumător în orașul natal.  ”Nu mi-am gasit îndrumător in Cluj și am început să caut si in alte orase datorita pasiunii mele pentru drept.. si asa am ajuns sa fac parte din Baroul București”, ne-a spus tânăra.

Aceasta a înființat și coordonează grupul ”webinar drept” de pe Facebook, unde pregătește pe alții care vor să susțină examenul pentru avocatură.

”Pregătesc persoane care doresc sa devina avocati stagiari. Le tin 3 webinarii pe skype pe saptamana si predau materia de examen, fără pretenții materiale. Predau penalul si procedura penală”, ne-a spus Ana Nasta.

Despre subiectele de la examenul recent, de care s-au plâns mulți, spune că au fost ”grele si necesitau si unele cunoștințe din practică pentru rezolvare.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina