fbpx

Bărbatul care a jefuit o sală de jocuri Infinity a fost trimis în judecată

Bărbatul care a jefuit o sală de jocuri Infinity din Cluj-Napoca, prin agresarea barmaniței, a fost trimis în judecată.

”Prin rechizitoriul din data de 22.09.2020, în dosarul penal cu nr. 4866/P/2020, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unei persoane de sex masculin, pentru comiterea tâlhărie, prevăzută de art. 233 cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen., reținându-se faptul că, la data de 07.09.2020, în jurul orei 07:20, în timp ce persoana vătămată se afla de serviciu la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, inculpatul a  agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii şi picioarele pentru a o obliga să îi remită cheia de la seif, astfel că, dupǎ ce a deschis seiful, inculpatul a sustras din interior suma de 16.117 lei, prejudiciul fiind în mare parte nerecuperat.”, a transmis Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Anchetatorilor nu le-a fost prea greu să-l identifice pe inculpatul Dumitru Crișan, având în vedere că acesta nu s-a sinchisit să-și ascundă fața la momentul tâlhăriei, fiind suprins de camere de supraveghere din local.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina