fbpx

Începe judecarea fostei adjuncte de la Inspectoratul Școlar

Judecătorul de cameră preliminară a dispus începerea procesului pe fond în cazul fostei adjuncte a Inspectoratului Școlar Cluj, Ilona Tunde Peter.

”Constată legalitatea sesizarii instantei si dispune începerea judecatii cauzei, stabilind termen la data de 25.11.2014.”, se arată în soluția judecătorului de cameră preliminară de la Tribunal. La aceeași instanță va fi în 25 noiembrie primul termen de judecată în procesul pe fond al fostului inspector general adjunct.

Între timp, Tunde Peter a fost eliberată din arest preventiv și s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Fosta adjunctă de la ISJ a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Cluj sub acuzația de luare de mită, Mai exact, ar fi primit peste 10.000 de euro de la candidați de la examenele de Bacalaureat și Titularizare pentru a-i ajuta să promoveze.

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!