fbpx
Acasă » ȘTIRI » Halucinant: Cu câtă lejeritate inculpatul Onuc vinde în continuare apartamente în bloc în construcție fără autorizație
Onuc se laudă cu cât din imobilul abia început este deja vândut

Halucinant: Cu câtă lejeritate inculpatul Onuc vinde în continuare apartamente în bloc în construcție fără autorizație

Inculpatul Traian Onuc, judecat pentru o țeapă imobiliară cu 130 de păgubiți, despre care Clujust a scris numeroase articole, vinde în continuare apartamente într-un bloc din care abia s-au ridicat două nivele, fără autorizație. Onuc a fost filmat cu camera ascunsă de un reporter Pro Tv în timp ce-i prezenta construcția, oferta și stabilea tranzacția. Autoritățile par legate de mâini, iar fraieri se găsesc în continuare care cred că își iau apartament în Cluj la super preț. Important de precizat că prin, măsura controlului judiciar, Onuc are interdicție să construiască și să vândă locuințe.

Clujust.ro a atras atenția de la începutul acestui an că Onuc ridică un nou bloc lângă cele două cu probleme și nefinalizate de pe strada Miko Imre. Tot atunci am arătat că Onuc publică anunțuri de vânzare prin firme offshore.

Acum, cei de la Pro Tv au realizat o anchetă în cadrul campaniei ”Inspectorul Pro” și l-au filmat pe individ cu camera ascunsă pe noul șantier de pe Miko Imre.

Mai jos aveți o parte din discuția dintre Onuc și reporterul care s-a dat drept posibil cumpărător:

Onuc:  Camera plus terasă!

Reporter:  Terasa e de acolo?

Onuc: Dintr-un capăt în altul, da!  Vreti să facem living cu bucătărie, dormitor si dressing si baie?

Reporter: Da, cred că mai degrabă asa!”.

Revoltător este că apartamentele pe care le prezintă sunt exact lângă imobilele fantomă, într-un al treilea bloc care este ridicat acum fără autorizaţie de construire.

Reporter:  Aveţi cumva vreun plan al apartamentului?

Onuc:  Da, avem şi plan şi tot. Vă arăt şi plan, compartimentare. Bine, acum o să se mai schimbe ca unii cumpăra mai mici, mai mari, dimensiunile la bloc cam alea rămân”.

Reporter: Cam cât din bloc e vândut?

Onuc: Cam 30% deja e dat.

Traian Onuc este cel care negociază, dar spune posibilului cumpărător că actele vor fi semnate de tatăl lui. Codrisor Floarea Ianson are o firmă de construcţii care în februarie a fost amendată de Primăria Cluj pentru că ridică acest bloc fără autorizaţie.

La blocurile de pe Miko Imre erau și oameni gata să-i bage bani în buzunar inculpatului.

Naivi care cred că-și iau apartament cu 23.000 euro

După ce i s-a spus că a fost filmat cu camera ascunsă, Traian Onuc a spus că el nu vinde nimic și se făcea că plouă.

Vezi filmarea AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns