fbpx
Acasă » ȘTIRI » Cel mai prolific hoț de buzunare, la acest moment, din Cluj-Napoca a fost arestat

Cel mai prolific hoț de buzunare, la acest moment, din Cluj-Napoca a fost arestat

Cel mai prolific hoț de buzunare, la acest moment, din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce a furat un telefon scump de pe o masă din clubul Euphoria.

”În fapt, la data de 03.11.2018, Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizată prin plângere de către persoana vătămată cu privire la faptul că, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un local public din Cluj-Napoca, o persoană necunoscută i-a sustras de pe o masă un telefon mobil, în valoare de 5.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu antecedente în săvârșirea de furturi cu acest mod de operare. De asemenea, a fost identificată și o tânără, de 17 ani, care ar fi comis fapta împreună cu bărbatul.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, la data de 14 noiembriem, Mircea Mureșan a fost reținut de către polițiști, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile la Judecătoria Cluj-Napoca

Prejudiciul a fost recuperat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

In randurile politistilor, acuzatul este cunoscut drept ,,cel mai prolific” hot de buzunare. In urma cu circa trei saptămâni a fost retinut de politisti pentru trei furturi din buzunare, pe mijloacele de transport in comun. Ulterior retinerii, a fost pus sub control judiciar.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns