fbpx
Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Ăsta da tupeu: Țeparul Onuc s-a apucat să mai construiască un bloc lângă cele două fără autorizație

Ăsta da tupeu: Țeparul Onuc s-a apucat să mai construiască un bloc lângă cele două fără autorizație

Trimis în judecată într-un dosar și cercetat în altul, inculpatul Traian Onuc s-a apucat să mai construiască un bloc fără autorizație lângă cele două de pe strada Miko Imre, ridicate similar. O plângere trimisă la primărie pe această temă se plimbă dinr-un birou în altul de 10 zile.

O clujeancă a scris pe site-ul special pentru sesizări al Primăriei Cluj-Napoca, în data de 5 ianuarie, la capitolul ”construcții/lucrări neautorizate”, următoarele:  ”Pe strada Miko Imre nr. 14, dupa ce au fost edificate deja doua blocuri fara autorizatie de constructie, se pare ca se pregateste edificarea unui al treilea bloc. In plus la imobilul numarul 2 in decursul toamnei s-au efectuat lucrari de montare geamuri si lucrari de zidarie pentru a finaliza etajele care au ramas neterminate.”

Noul șantier este aproape lipit de blocul lăsat la roșu, în care zeci de oameni au cumpărat apartamente cu economiile de o viață și nu pot locui în ele.

Noul șantier de pe Miko Imre

De la data înregistrării, sesizarea se tot plimbă de la un birou la altul, după cum se poate vedea pe același site, ceea ce arată sistemul e deficitar și că degeaba plângerile sunt pe categorii. Astfel, în 5 ianuarie, din aplicație, sesizarea a mers la Florin Șandor – șef control Urbanism și Disciplina în Construcții. Acesta i-a trimis-o lui Horatius Morar de la Serviciul Conrol Urbanism, care i-a dat-o înapoi după 2 zile, apoi Șandor i-a trimis-o la Solrin Oltean de la Direcția Inspectie si control, care, culmea, i-a dat-o în 11 ianuarie aceluiași Horatius Morar, care i-a trimis-o, din nou, la Șandor și o luăm de la capăt, ca în Stan și Bran. Vedeți în imaginea de mai jos la cine a ajuns sesizarea.

Recent, am arătat că inculpatul Onuc, direct sau prin intermediari, pune anunțuri de vânzare cu zeci de apartamente în tot Clujul. Când am sunat la numărul afișat, ni s-a spus că nu mai are decât aproape de Calea Turzii, în zona OMV, adică, ați ghicit, pe Miko Imre. Amintim că prin măsura controlului judiciar, inculpatul are interzis să construiască sau să vândă locuințe, fiind acuzat că a înșelat 130 de oameni prin aceste activități.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina