fbpx

Fiica procurorului general în juriu la un concurs de procese simulate pentru studenți

Fiica procurorului general al României, Anca Lazăr, a fost în juriu la un concurs de procese simulate pentru studenți, alături de o tânără judecătoare și o tânără avocată.

Concursul de procese simulate pentru studenți, ce a avut loc în 10 decembrie la Curtea de Apel Cluj, a avut poate cel mai tânăr juriu din istoria acestor concursuri, format din procuroarea Anca Lazăr, judecătoarea Ioana Vlasin și avocata Ioana Curt.

Anca Augusta Lazăr, fiica procurorului general al României, Augustin Lazăr, a susținut examenul de capacitate al procurorilor stagiari în 2013, activează la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și este asistent universitar la Facultatea de Drept UBB Cluj.

Anca Lazăr la festivitatea de absolvire a Facultății de Drept UBB Cluj din 2016

Ioana Valeria Vlasin a trecut examenul de capacitate al judecătorilor stagiari, în 2015, cu note bune, iar avocata Ioana Paula Curt a fost admisă în profesie în 2013.

Concursul de Procese Simulate pe Drept Penal a fost organizat de ELSA Cluj-Napoca prin intermediul departamentului Activități Academice.

Premiul 1 a revenit echipei formate din Daniel Ilișoi și Cristian Ioana, acesta din urmă, student în anul III, fiind câștigătorul a numeroase concursuri de acest gen. Pe locul 2 s-a clasat echipa formată din studenții Ariana Ciociu și Andra Coț. Cei mai buni pledanți au fost desemnați Cristian Ioan și Călin Rus.

”Dorim să mulțumim participanților și organizatorilor și să felicităm câștigătorii: De asemenea, dorim să mulțumim juriului pentru participare”, au scris pe Facebook reprezentanții ELSA Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns