Decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, le-a oferit trandafiri doamnelor din domeniul juridic

Femeile din profesiile juridice au fost sărbătorite la Balul Mărțișorului GALERIE FOTO

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, 8 martie, doamnele și domnișoarele avocat, judecător, notar public, practician în insolvență, consilier juridic, jurist, executor judecătoresc au fost sărbătorite la Balul Mărțișorului organizat de Baroul Cluj. CLUJUST.ro a realizat o galerie foto cu sărbătoritele și a cules câteva urări de la bărbați din domeniul dreptului. La mulți ani tuturor femeilor, cele care dau culoare și grație Justiției!

Bărbații de la bal, în frunte cu decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, le-au împărțit trandafiri roșii femeilor din toate profesiile dreptului și le-au făcut urări de ziua lor.

”De 8 martie doresc tuturor femeilor care practică o profesie juridică să fie iubite așa cum vor ele! Să aibă parte de o carieră, destul de complicată în organizarea ei, cât se poate de profundă și de umană. Să nu uităm niciodată că suntem oameni înainte de a fi orice, avocați, notari, executori, judecători sau alte profesii juridice”, le-a transmis Mircea Pop. Acesta spune că femeile au avantaj în sala de judecată. ”Femeile au un avantaj datorită modului lor de a fi în sensul că relaționează mai ușor, vorbesc mai ușor și au o adaptabilitate mult mai ușoară decât bărbații la astfel de exprimări juridice. Dar în orice caz o femeie care practică profesia juridică este mult mai consumată psihic decât un bărbat, gândindu-ne că au și copii acasă, sunt și soții și trebuie să-și facă și profesia la un înalt nivel profesional.”, a completat Pop.

”Să aibă parte de sănătate, fericire, apreciere și tot binele din lume! O primăvară frumoasă și o viață luminoasă!”, le-a urat femeilor prodecanul Baroului Cluj, Călin Budișan.

impartit trandafiri (2)”La mulți ani! Întrucât nu găsesc o urare care să fie egală prețuirii pe care le-o port, îmi rămâne o reverență pentru toate doamnele și domnișoarele care ne reamintesc în fiecare zi despre sensibilitate, dăruire și tenacitate”, a transmis președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, Lucian Marian.

”Sănătate, bucurii, voie bună, dragoste, împliniri și o viață senină și să fie la fel de frumoase. Succes pe toate planurile!”, a urat avocatul Voicu Sârb (foto).

”Le doresc tuturor colegelor, fie că sunt avocate, judecătoare, procuroare, fie că lucrează la cabinete notariale, executori judecătorești, o primăvară frumoasă, mai liniștită și să aibă parte de tot ceea ce-și doresc, atât pe plan personal, cât și profesioanal. La mulți ani”,a spus avocatul Radu Moisin.

”Le urez 8 martie fericit! Tot ce-și doresc să se îndeplinească și o primăvară frumoasă!”, le-a transmis femeilor avocatul Romulus Luca.

Comments

comentarii

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.... Citește mai mult
O explozie hidrotermală impresionantă a avut loc în celebrul Parc Național Yellowstone din Statele Unite. Incidentul s-a produs în zona Biscuit Basin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns