fbpx

Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj își menține gradul de încredere ridicat de la ARACIS

Calitate în învățământul superior. Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj a primit din nou grad de încredere ridicat de la ARACIS în cadrul evaluării care are loc o dată la patru ani.

Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a realizat evaluarea externă a calității la nivel instituțional asupra Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” București. La evaluare au intrat șase programe de studiu din cadru universtității, între care și cel de Drept la ZI de de la Facultatea de Drept din Cluj a UCDC.

”Am primit cu bucurie vestea acordării gradului de încredere ridicat. Este rezultatul muncii atât a studenților cât și a corpului profesional. Am încercat și am reușit să menținem standardele la cel mai înalt nivel de-a lungul timpului, situație care ne obligă să muncim la acelasi nivel de perfermanță și în continuare. Astfel de standarde de performanță menținute constituie temelia accesului absolvenților în profesiilor juridice.”, a declarat decanul Corina Buzdugan pentru Clujust.ro. Anul acesta, 12 absolvenți de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au intrat în avocatură. Despre ei puteți citi AICI.

Înscrierile la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj continuă până în data de 30 septembrie, la cele două forme de studiu: învățământ cu frecvență și învățământ cu frecvență redusă. În cazul acesteia din urmă, cursurile se țin în week-end, din două în două săptămâni, fiind un program la care au optat numeroși angajați, funcționari sau antreprenori din Cluj care au dorit să-și îmbogățească cunoștințele sau să avanseze în carieră.

aracis cantemir
Extras din hotărârea Consiliului ARACIS

Unele programe de studiu de la diverse universități care au intrat acum la evaluare au primit calificative de neîncredere sau încredere limitată.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!