fbpx
Mihai Seplecan

Plângere penală pe numele președintelui CJ Cluj și a doi șefi din instituție pentru abuz în serviciu

Conducerea Aeroportului Internațional Cluj a depus plângere penală împotriva președintelui Consiliului Județean, Mihai Seplecan, a secretarului județului Simona Gaci și a directorului Direcției Juridice, Ștefan Iliescu pentru abuz în serviciu. Mai exact, aceștia sunt acuzați că au redactat un proiect de hotărâre CJ pentru schimbarea directorului Aeroportului David Ciceo din funcția de președinte al Consiliului de Administrație ca răzbunare pentru că a refuzat că-i pună la dispoziție lui Seplecan o mașină deținut de Aeroport și să transforme în acte o altă mașină de teren în autoutiltară pentru a avea cotă nelimitată de carburant.

Simona Gaci și Ștefan Iliescu
Simona Gaci și Ștefan Iliescu

Plângerea penală semnată de conducerea Aeroportului, regie a CJ Cluj, a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și în mapele tuturor consilierilor județeni pentru ședința din 29 septembrie.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Dovada că președintele CJ, Mihai Seplecan, a cerut Aeroportului transformarea mașinii

cerere seplecan transformare tuareg

Proiectul de hotărâre CJ de pe ordinea de zi din 29 septembrie

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!