fbpx

Cunoscutul judecător Mihail Udroiu s-a retras de la interviul pentru promovarea la Înalta Curte

”Motivele au la bază evaluări personale despre procedura în curs”, a precizat judecătorul Udroiu pentru Clujust.ro

Potrivit luju.ro, judecatorul Mihail Udroiu a decis marti, 22 noiembrie 2022, sa se retraga din concursul de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, organizat in perioada iulie-noiembrie 2022. Decizia a fost luata si anuntata cu doar doua zile inainte ca acesta sa sustina proba interviului si dupa ce trecuse de etapa evaluarii lucrarilor, etapa unde este necesar de precizat ca a obtinut cel mai mare punctaj.

Acest lucru insa nu ar fi fost o noutate, de vreme ce judecatorul Udroiu, cunoscut in sistemul judiciar pentru strictetea si acuratatea cu care aplica dispozitiile legilor in vigoare in sala de judecata si mai ales pentru activitatea stiintifica in domeniul Dreptului, a trecut cu brio de fiecare evaluare si la precedentele concursuri de promovare la ICCJ la care a participat (doua la numar) insa de fiecare data, a fost picat la proba interviului.

Contactat de CLUJUST.ro, Udroiu a precizat: ”Am trimis cererea ieri dimineața la csm. Motivele au la baza evaluari personale despre procedura in curs.

Nu vreau sa externalizez in presa evaluarea pe care am făcut- o. Însă ce s- a întâmplat ieri la civil mi- a confirmat ca nu am avut e evaluare eronata. Iar cererea mea de retragere a fost făcută cu cel puțin 3 ore înainte de începerea discuțiilor de la civil.”

Citește și

Cum a picat celebrul Udroiu interviul pentru promovarea la ÎCCJ, după ce primise maxim la evaluarea lucrării VIDEO

 

 

 

Comments

comentarii

Aproape 500 de exemplare de urs brun ar putea fi vânate anual, potrivit unui proiect de lege depus, marți, în Parlament.... Citește mai mult
FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!