fbpx

Cum te execută Primăria Cluj-Napoca din greșeală

Primăria Cluj-Napoca execută silit oameni din greșeală. O dovedește un titlu executoriu emis de Direcția Impozite și Taxe Locale pe numele unui clujean pentru o amendă din 2009. Norocul omului a fost că a păstrat de atunci chitanță că a plătit amenda!

Un clujean s-a trezit cu titlu executoriu emis în 3 decembrie 2014 de către Serviciul de Executare Silită Creanțe Bugetul Local pentru suma de 540 de lei. Omul, care nu dorește să i se facă publică identitatea, s-a interesat la primărie și aflat că este vorba de o amendă rutieră din 2009.

IMG_9392

Șoferul a scotocit prin casă și găsit chitanța din 24 martie 2009, care dovedește că a plătit jumătate din amenda în termen de 48 de ore la Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova.

IMG_9393

După ce a dus chitanța la Primărie, funcționarii au recunoscut că este o greșeală și au oprit executarea. Dacă omul nu ar fi păstrat chitanța și ar fi contestat executarea în instanță, ar fi fost nevoit să plătească 250 de lei pentru contestația la executare, plus eventual onorariu avocat.

Amintim cazul unui bărbat executat silit pentru amenzi vechi și de 9 ani.

Comments

comentarii

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.... Citește mai mult
Când spui primăvară, e imposibil să nu te gândești la urzici cu usturoi și mămăligă. Încă din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abundă în 17 vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns