fbpx

Șase tineri arestați după perchezițiile de vineri. Piticu, Pici și Coi sunt printre ei

Șase tineri au fost arestați, patru preventiv la IPJ și doi la domiciliu, după perchezițiile ce au vizat o rețea bine pusă la punct de hoți din locuințe și cabane. Trei dintre tineri au poreclele Pici, Piticu și Coi. Aceștia sunt acuzați că au furat diverse obiecte inclusiv din casa unei judecătoare și din cabana lui Sorin Apostu.

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandate de arestare preventivă pe numele a patru tineri acuzați de furturi. Aceștia sunt: Florin Dioszegi zis Pici, Arpad Adam zis Coi, Rareș Eduard Hornet zis Piticu și Mihai Ștefan Zsold. Alți doi, Vlad Cristian Boancă și Marcela Camelia Kallo, au primit arest la domiciliu. Acuzații au atacat cu contestație la Tribunal măsura arestului preventiv.

Peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat vineri zece percheziţii la domicilii și firme.  Acţiunea a vizat persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei în cauză ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro, din locuinţe, cabane şi sedii de firme din judeţul Cluj.

În urma percheziţiilor, poliţiştii clujeni au găsit şi ridicat bijuterii, ceasuri, laptop-uri, televizoare LCD, sisteme home cinema, unelte electrice şi electrocasnice, telefoane, obiecte vestimentare, bani, produse pirotehnice şi contracte de amanetare, susceptibile a fi sustrase, în perioada ianuarie – februarie. Potrivit anchetatorilor, bunurile erau valorificate în case de amanet. Două dintre ele sunt pe strada David Ferencz și Bucegi. De asemenea, a fost percheziționat și cabinetul unei avocate care ar avea legătură cu gruparea.

Casa unei judecătoare la Curtea de Apel Cluj  din zona Bună Ziua, a fost spartă de Revelion, cu toate că avea sistem de pază, fiindu-i furate mai multe bijuterii. De asemenea, aceeași grupare a prădat cabana fostului primar Sorin Apostu din localitatea Câmpenești.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina