clujust.ro

Culiță Sterp a cerut instanței să-l lase să cânte în Spania la sfârșitul lunii

Cântărețul de manele Culiță Sterp, trimis în judecată și aflat sub control judiciar, a cerut instanței Judecătoriei Cluj-Napoca să-l lasă să părăsească țara în ultimul week-end din ianuarie pentru a susține un concert în Spania. 

Prin măsura controlului judiciar, Culiță Sterp nu are voie să părăsească teritoriul României, de aceea s-a adresat instanței prin avocatul Răzvan Trușcă pentru a face o excepție și a i se permite să susțină concertul din Spania.

Parchetul s-a opus cererii pe motiv ca nu e o situație excepțională să părăsești țara atâta timp cât își poate desfășura activitatea in România.

Instanța a amânat pronunțarea pentru marți, 17 ianuarie, semn că analizează riguros cererea cântărețului.

Amintim că aceasta a fost trimis în judecată pentru părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive după accidentul rutier provocat în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca în noiembrie.

Comments

comentarii

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) își anunță plecarea din USR - Uniunea Salvați Roomânia, din motive ce țin de direcția partidului.... Citește mai mult
Statuia lui Iuliu Maniu de lângă Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a fost repusă pe soclu luni, după ce în weekend a fost pusă la pământ de muncitorii care efectuează lucrări de modernizare în zonă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!