clujust.ro

Premieră – Doi soți judecători se pensionează deodată

Doi judecători, soț și soție, ambii la Curtea de Apel Oradea, se pensionează deodată. Cei doi sunt printre cei 19 magistrați pentru care CSM a trimis recent propunerile de pensionare către președintele țării.

Soții Blaga Vasilian, el de la secția de contencios administrativ și fiscal, ea de la secția a II-a civilă de la CA Oradea vor pleca în pensie împreună. În ultima declarație de avere au trecut venituri anuale de 264247 RON – soțul și  264046 RON soția.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LUNGEANU MIHAELAANGELICA, judecător la Curtea de Apel Galați.
2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei VASILE DORINA, judecător la Curtea de Apel Galați.
3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului BLAGA VASILAN DANIEL OVIDIU, judecător la Curtea de Apel Oradea.
4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BLAGA VASILAN RODICA GABRIELA, judecător la Curtea de Apel Oradea.
5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei SPĂTĂCEAN LIA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Braşov.
6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător CIOLACU CRISTINA GABRIELA, preşedinte al Tribunalului Braşov.
7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MEROIU GEORGIANA-ANCA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Braşov.
8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului BUNDUC IOAN DORU, judecător la Tribunalul Suceava.

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător POPESCU PETRU, președinte al Secției penale a Tribunalului Arad.
10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei VATAVU MARIA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj.
11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ALEXA MIHAELA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Galați.
12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ANDREI ION, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Vâlcea.
13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător NICULACHE LUMINIŢA, preşedinte al Tribunalului Tulcea.
14. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CIUCĂ TATIANA GEORGETA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Craiova.

15. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei COMAN GEORGETA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti.
16. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.03.2023, a doamnei BĂDOIU DANIELA-CARMEN, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Motru.
17. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului MATEI MIU, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Caracal.
18. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător MATYUS GABRIELA-ELVIRA, delegată în funcția de președinte al Judecătoriei Jibou.
19. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BĂLAN AURORA LOREDANA, judecător la Judecătoria Balş.

O renunțare

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunțarea la cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, a doamnei JIANU ADINA-DANA, ca urmare a solicitării doamnei judecător. (unanimitate)

Comments

comentarii

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) își anunță plecarea din USR - Uniunea Salvați Roomânia, din motive ce țin de direcția partidului.... Citește mai mult
Statuia lui Iuliu Maniu de lângă Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a fost repusă pe soclu luni, după ce în weekend a fost pusă la pământ de muncitorii care efectuează lucrări de modernizare în zonă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!