Acasă » ȘTIRI » Clujust.ro a fost ieri cel mai citit site din Cluj. Vezi statistici pe anul 2016

Clujust.ro a fost ieri cel mai citit site din Cluj. Vezi statistici pe anul 2016

La fel ca și anul trecut, Clujust.ro începe anul bine, fiind ieri cel mai citit site din Cluj. Vă prezentăm mai jos și date statistice pe anul 2016.

Deși este un site de nișă, profilat pe Justiție, Clujust.ro a depășit, ieri, 8 ianuarie, site-uri de presă generaliste la numărul de vizitatori unici, potrivit trafic.ro:

Clujust.ro – 12.033 

StirideCluj.ro – 11.633

ZiuadeCj.realitatea.net – 11.294

ZiardeCluj.r0 – 6.355

Cititorii au fost atrași de dezvăluirea despre unul dintre suspecții din cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos.

Potrivit Google Analytics, Clujust.ro a încheiat anul 2016 cu 1.064.605 vizitatori unici și 1.914.359 de vizite.

Mai jos puteți vedea datele demografice despre vizitatori și procentele privind dispozitivele folosite pentru a accesa site-ul.

Susține Clujust.ro!

Vom continua să furnizăm în continuare articole de interes și obiective, dar am aprecia dacă, la fel cum în trecut dădeați 1-2 lei pe zi pentru un ziar, să dați o sumă simbolică pentru conținutul site-ului. Plata se face prin PayPal (cine are cont) sau direct cu cardul prin completarea formularului de AICI

Cere oferta de publicitate!

Dacă doriți să vă promovați serviciile sau produsele prin bannere sau advertoriale pe site, cereți oferta de publicitate pe adresa office@clujust.ro. Nume importante din mediile economic și educațional au avut încredere în Clujust.ro.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina