fbpx

Fostul șef IPJ Cluj, Teodor Pop-Pușcaș: ”Ne doare imens această crimă asupra unui adevărat polițist”

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, chestor general (rez) Teodor Pop Pușcaș, a scris un text emoționant, pe Facebook, legat de uciderea polițistului Gheorghe Nistor din Vișeu de Jos.

”Dragi prieteni! Un politist a fost ucis la datorie! Sufletele noastre sunt profund incarcate de durere, dar si de mandria ca a fost sacrificat pe altarul juramantului pentru misiunea indeplinita!

Cu siguranta el este un erou, deoarece si-a dat viata pentru juramantul depus. Ne doare imens aceasta crima asupra unui adevarat politist, dar durerea trebuie alinata de mandria ca multi altii, care jura pe Biblie si pe Cruce, vor trebui sa inteleaga mult mai profund acest juramant. Sunt sigur de faptul ca ceilalti colegi si profesionisti care au jurat cu adevarat nu-si vor gasi linistea si somnul pana cand criminalii nu vor plati.

Dragi politisti! Sa-l conducem cu inimile impietrite pe colegul nostru acolo intre cei drepti, Dumnezeu l-a chemat la El ca sacrificiu pentru adevar si dreptate.

Ca fost politist, dar cu sufletul mereu acolo unde mi-am daruit viata, va indemn sa nu uitati niciodata mesajul lui: Respectati ce ati jurat si traiti cu credinta ca trebuie sa-i faceti si pe semenii vostri sa-si respecte juramantul, chiar daca aceasta va costa viata. Este cea mai inaltatoare datorie!
Talharii nu l-au iertat. Ne rugam sa-l ierte Dumnezeu si sa-l odihneasca in pacea Lui!

Iar tu, politistule Gheorghe Nistor, iarta-ne ca poate nu vom fi niciodata la inaltimea sacrificiului tau!”, a scris fostul șef IPJ Cluj, Teodor Pop Pușcaș. 

 

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns