Acasă » ȘTIRI » Adrian Costea, tânărul problemă din Mănăștur, a fost arestat preventiv

Adrian Costea, tânărul problemă din Mănăștur, a fost arestat preventiv

Adrian Dragoș Costea, tânărul problemă din Mănăștur, a făcut din nou scandal pe Aleeea Gârbău. De data aceasta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul a fost trimis în judecată în luna decembrie pentru patru infracțiuni, fiind sub control judiciar.

Tânăruș a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar ulterior, în 6 ianuarie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Totodată, s-a constatat că cel în cauză nu ar fi respectat obligațiile care-i erau impuse prin  măsurile preventive dispuse anterior.

”În fapt, în seara zilei de 5 ianuarie, tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe Aleea Gârbău, din Cluj-Napoca, manifestând agresivitate verbală și fizică față de mai multe persoane.

În același context, cel în cauză ar fi amenințat angajata unui magazin din zonă și ar fi bruscat și manifestat acte cu tentă sexuală asupra unei cliente.

La data comiterii faptelor, cel în cauză se afla sub control judiciar și avea ca obligație urmarea unui tratament medical.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului și luarea măsurilor legale, sub coordonarea procurorului de caz.

Amintim că în ciuda CV-ului infracțional impresionant al tânărului Adrian Dragoș Costea din cartierul clujean Mănăștur, ce cuprinde multiple agresiuni, tâlhărie, furturi, amenințări și altele, acesta nu stătuse o zi în arest preventiv.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina