fbpx

Bomba sexy Andreea Roșca: ”Nu sunt avocată!”

Deși mulți și-ar dori să fie adevărată informația ce apare în mai multe ziare naționale de sport și divertisment, clujeanca Andreea Roșca, ce a depășit pragul de 90.000 de urmăritori pe Instagram, a ținut să precizeze prin intermediul Clujust că nu este avocată.

Andreea Roșca, în vârstă de 28 de ani, numită de presă ”sexy-avocata”, a absolvit Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca în 2017, dar spune acum că nu are în plan să dea examen pentru vreo profesie juridică, având în vedere că lucrează în alt domeniu și timpul care a trecut de la finalizarea studiilor. Tânăra este business developer la o firmă de cargo din Cluj.

”Nici nu știu de unde a apărut informația că aș fi avocată, dar țin să precizez că nu este adevărat. Doar am absolvit facultatea de Drept”, a declarat vedeta de pe Instagram pentru Clujust. Precizarea este binevenită în contextul în care se știe că Baroul Cluj este sensibil la informații despre persoane care ar fi avocați, dar în realitate nu sunt.

”Facultatea de Drept a insemnat pentru mine o experienta care, in primul rand, m-a definit ca om, mi-a deschis usi, m-a ancorat in realitate si m-a ajutat sa gasesc un echilibru”, a spus tânăra într-un interviu pentru Clujust din 2020.

Comments

comentarii

BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult
Prognoza meteo. Meteorologii anunță vreme caldă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!