fbpx

INTERVIU: Absolventa de Drept din Cluj cu peste 30.000 de urmăritori pe Instagram GALERIE FOTO

O absolventă de Drept din Cluj a ”încins” Intagram-ul în ultima vreme, ajungând la peste 30.000 de urmăritori (followers). CLUJUST a stat de vorbă cu Andreea Roșca despre perioada facultății, ascensiunea rapidă pe IG și planuri de viitor.

Andreea Roșca, în vârstă de 27 de ani, a absolvit Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj în 2017 și spune că a fost experiență care a definit-o ca om. În ciuda faptului că fotografiile postate pe Instagram au mare succes, Andreea Roșca activează într-un domeniu total diferit și atipic pentru o femeie: este business developer la o companie de transport.

CLUJUST: Ce a insemnat pentru tine facultatea de drept?   

Andreea Roșca: Facultatea de Drept a insemnat pentru mine o experienta care, in primul rand, m-a definit ca om, mi-a deschis usi pe care le credeam imposibil de escaladat, m-a ancorat in realitate si m-a ajutat sa gasesc un echilibru.

Cum a fost în facultate? 

Pot spune ca in decursul celor 4 ani de facultate, fiecare sesiune a fost una memorabila si cu destul de multe emotii. Constientizarea faptului ca ai de repetat sute de pagini si frica esecului, m-a speriat putin la prima mea sesiune, dar mai apoi am realizat faptul ca atata timp cat imi dedicam atentia materiilor si cursurilor, pot face fata cu succes.

Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut la materii de drept? 

Am fost incantata de faptul ca fiecare materie mi-a oferit o viziune mai clara asupra lucrurilor si a sistemului. M-a atras in special Dreptul Civil.

Intentionezi sa dai examen pentru vreo profesie juridica?

In acest moment, viata mi-a oferit alte oportunitati care coincid cu stilul meu de viata. Domeniul juridic ramane insa o optiune, pe care poate am s-o iau in calcul la momentul potrivit.

Cu ce te ocupi mai exact acum? Iti foloseste facultatea? 

In prezent sunt ,,Business Developer” la o casa de expeditii romaneasca, asta dupa experienta pe care am avut-o lucrand la o multinationala care m-a initiat si pregatit.

Atributiile mele primare includ identificarea oportunitatilor de afaceri, construirea si mentinerea relatiilor cu potentiali clienti. Totodata, implica discutii avansate in ceea ce priveste business-ul partenerilor, prezentarea si oferirea serviciilor in functie de nevoile acestora, precum si semnarea contractelor finale cu persoane din management-ul companiilor.

Domeniul in care activez, respectiv cel al transporturilor, pot spune ca este unul foarte complex si dinamic, cu care eu rezonez foarte bine, iar faptul ca am terminat facultatea de drept imi da oportunitatea sa negociez contracte, incepand de la intalnirile pe care le am la birou, pana chiar si la cele de pe terenul de sport.

De cand ai inceput sa postezi pe Instagram si care a fost scopul initial? 

Am inceput sa fiu mai prezenta pe Instagram la inceputul lunii aprilie, datorita perioadei in care ne aflam cu totii in acest an, avand putin mai mult timp liber. Spre surprinderea mea, cateva saptamani mai tarziu, am descoperit ca lumea este receptiva la postarile mele. Datorita cererilor de parteneriate pe care le-am primit, am inceput sa ma implic mult mai activ in social-media.

Te asteptai sa ajungi la 30.000 de urmaritori? 

A fost o surpriza pentru mine sa vad ca oamenii au interactionat cu postarile mele si ca am avut o crestere destul de mare a urmaritorilor, carora le multumesc pentru ca sunt prezenti.

Care este cheia succesului pe Instagram?

Nu cred ca este o cheie a succesului pe Instagram, fiecare postare a fost publicata in functie de energia pe care o aveam. Unele poze au fost postate zilnic, altele la cateva zile distanta.

Primesti multe oferte sa promovezi produse? Practic, ai putea trai doar din Instagram? 

 In ultimele saptamani am inceput sa primesc tot mai multe mesaje de parteneriate, dar in prezent Instagram-ul nu pot spune ca imi genereaza o sursa considerabila de venit, astfel incat sa ma axez doar pe acest lucru.

Ce planuri de viitor ai?

Domeniul in care lucrez va ramane principala mea activitate, iar social-media va fi oglinda timpului meu liber, pe care intentionez sa o dezvolt mai mult mai ales pe zona de sport, sanatate si tehnologie.

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns