fbpx

”Bomba” din dosarul de proxenetism de la Turda. Bomba sexy. Virală pe internet și implicată în politică

Printre cei patru inculpați din lotul 2 propus pentru arestare în dosarul de proxenetism de la Turda se numără și Viorica Ancuța Cârcu, o membră activă a partidului AUR, fostă membră PRM, cu aproape 200.000 de urmăritori pe Facebook.

Cârcu și trei bărbați sunt așteptați la Judecătoria Turda în 3 martie, dată la care a fost amânată în mod ciudat judecarea propunerii de arestare preventivă.

Ancuța Cârcu a fost “ca aurul” pentru Partidul AUR în campania electorală.. Cu aproape 200.000 de urmăritori pe pagina de Facebook, bistrițeanca și-a anunțat intrarea în partidul lui George Simion în urmă cu două zile și a devenit din nou subiect de știri în presa națională. A apărut pe toate posturile naționale de televiziune, dar și în ziare locale și naționale, fiind prezentată ca unul dintre cei mai influenți susținători ai lui George Simion. Mesajele sale video de susținere a lui George Simion au adunat sute de mii de vizualizări și mii de distribuiri.

“Eu am candidat, pe Valea Someșului, împotriva lui Ioan Oltean Mexicanu, cel mai important baron local din Bistrița-Năsăud, cel mai longeviv om politic a României. La umbra lui Ioan Oltean n-a putut crește niciun om de valoare, el nu a promovat tineri competenți. Ioan Oltean a condus România 30 de ani și nu a lăsat nimic bun în urma lui. Eu am avut curajul să mă lupt cu el, cu camarila PDL și PSD. Din păcate, aceiași oameni conduc și acum județul meu și tot Ioan Oltean trage sforile, prin oamenii lui, împreună cu PSD și cu Radu Moldovan! Din cauza lor, bistrițenii au plecat din țară sau se chinuie acasă, pe salarii de mizerie! Din cauza corupției și a incompetenței, bistrițenii sunt în topul rușinii la nivelul salariilor! Bistrițenii sunt oameni prea buni pentru politicienii care i-au făcut de rușine în Parlament! De aceea, este important să le arătăm o susținere cât mai mare lui George Simion și partidului AUR”, a spus Anca Cârcu.

Aceasta și-a început aparițiile în media ca ”fata de la pagina 5” din Libertatea. Apoi a fost un membru de vază al PRM, apropiată de Corneliu Vadim Tudor, fostă candidată la Parlament.  De asemenea, a cochetat cu televiziunea. Un alt subiect de presă a fost că a slăbit 30 de kilograme.

 

Pe YouTube, Cârcu a arătat recent fanilor ce palat își construiește.

Comments

comentarii

Roxen va interpreta piesa „Amnesia” la Eurovision. Roxen spune că această piesă este una extrem de personală, dar se bucură că juriul a ales această piesă, pentru că are energia necesară.... Citește mai mult
Horoscop 5 martie 2021. Află ce zodie poate primi noi oferte de colaborare și cine trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate.... Citește mai mult
Emil Boc este dezamăgit deoarece noul prefect de Cluj face parte din UDMR și nu PNL. Primarul este interesat ca noul prefect să respecte toate simbolurile naționale și spune că nu va accepta nici „cel mai mic derapaj”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns