fbpx

Parchetul Turda a propus la arestare încă patru inculpați în dosarul ”spaniol”, iar judecătorul a amânat o lună. Vezi motivul

Procurorii turdeni au propus, astăzi, pentru arestare preventivă încă patru inculpați în dosarul de proxenetism conlucrat cu anchetatori din Spania. Judecătorul de drepturi și libertăți a amânat pe 3 martie judecarea propunerii.

Cauza a fost amânată ”pentru a da posibilitate inculpaților să se prezinte fizic la ședința de judecată în sala 2 de judecată de la Judecătoria Turda, în data de 3 martie 2021, ora 9:00.”, potrivit soluției afișate pe portalul instanțelor de judecată.

Unul dintre cei așteptați la Judecătoria Turda este Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, zis ”Calu”, arestat preventiv în primul lot.  Săiceanu este acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, el fiind persoana la care toate prostituatele sunt obligate să cotizeze suma de 200 de euro/săptămână. Zona controlată de Săiceanu este cunoscută sub denumirea de ”Las Americas”.

Surse judiciare au declarat pentru Foaia Transilvană, că la solicitarea lui Moldovan, Săiceanu a fost de acord să faciliteze prostituția a două tinere din zona Turda, controlate strict de Flaviu Ștefan Oltean – zis Naposim.

Celelalte trei persoane sunt Sorin Alexoae, Robert Negoescu – locotenentul lui Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns