fbpx

Boc către jurnaliștii de la DNA: ”Vă aștept la meciul cu Spania și la vară la Untold”

Primarul Emil Boc a ieșit jovial de la DNA București, unde a fost audiat ca martor, din nou, într-un dosar penal. De data aceasta este vorba de un dosar în care se anchetează despăgubiri de la ANRP.

Emil Boc a intrat la DNA București în jurul orei 11.45, fiind citat într-un dosar legat de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților. Procurorii anchetează fapte din timpul mandatului de premier al lui Boc.

La ieșire, Boc a fost cu zâmbetul pe buze și a declarat că le-a explicat procurorilor cum functionau lucrurile in Guvern cand era premier, cine făcea recomandările si cine hotăra persoanele din comisiile interministeriale. Este vizată comisia care hotăra la nivelul ANRP valoarea despăgubirilor. Despre același subiect a fost întrebat în urmă cu o săptămână fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu.

Când jurnaliștii au insistat cu întrebări despre dosar și ANRP, Emil Boc le-a răspuns: ”Vă astept la CLuj la meciul de fotbal cu Spania si la vară la Untold. ”

Citește aici în ce dosare de la DNA mai apare numele lui Emil Boc. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina