fbpx

Admitere INM/magistratură 2021. Rezultate testul grilă. O absolventă UBB – 99 puncte. O avocată din Cluj – 90 puncte

S-au afișat rezultatele la testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere la INM și admitere directă în magistratură. Pentru Institutul Național al Magistraturii merg mai departe 898 din 2316 de candidați. Cel mai mare punctaj îl are o absolventă de la Drept UBB Cluj, singura cu 99 de puncte.

Pentru admiterea directă în magistratură, la care participă cei cu minim 5 ani vechime în alte profesii juridice, merg mai departe 267 din 1277 candidați. Unii candidați din această categorie au optat și pentru INM, astfel că mai mulți dintre ei cu 64 și 63 de puncte continuă concursul doar pentru INM, din cauza unei limitări privind numărul de locuri.

Concursul se organizează pentru 300 locuri de auditor de justiție la INM, 75 locuri de judecător și 50 locuri de procuror la admiterea directă în magistratură.

Pentru că după fiecare an se șterg tabelele cu rezultate de pe site-urile CSM și INM, lăsăm mai jos fișierele

Tabel-cu-rezultatele-obtinute-de-candidati-la testul grila admitere-la-INM_2021

Tabel-cu-rezultatele-obtinute-de-candidati-la-test grila concursului-de-admitere-in-magistratura_2021

Cel mai mare punctaj la testul grilă pentru INM îl are Cristiana Petre, absolventă de UBB Cluj, unde este și la master. Iar pentru magistratură sunt trei candidați cu 90 de puncte, între care avocata Monica Frențiu din Baroul Cluj.

Urmează în 16 și 17 octombrie proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept penal, drept procesual penal, drept civil și drept procesual civil.

Comments

comentarii

România a ajuns la peste 15.000 de cazuri de COVID-19 pe zi și peste 500 de decese.... Citește mai mult
Județul Cluj se află, miercuri dimineața, sub atenționare cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Avertizarea, valabilă până la ora 11.00.... Citește mai mult
Spectacolul de dans pe care celebrul dansator Sergei Polunin l-a susținut ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania este difuzat online, în premieră, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, de Ziua Mondială a Baletului.... Citește mai mult
HOROSCOP 20 octombrie 2021. Unii nativi întâmpină probleme de sănătate miercuri. O zodie trebuie să aibă grijă cui îi împărtășește un secret.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!