fbpx

Zăvăleanu a mai încercat o dată să închidă insolvența CFR-ului, dar i-a fost respinsă cererea

Administratorul judiciar al FC CFR 1907 Cluj SA, Răzvan Zăvăleanu, a mai încercat o dată să închidă dosarul de insolvență al clubului de fotbal, însă judecătorul sindic i-a respins cererea pe motiv că s-a mai pronunțat în 31 martie.

La ședința din 31 martie, judecătorul a stabilit  termen pentru examinarea stadiului procedurii la data de 26 mai. Numai că în 15 mai, tot judecătorul a dispus, din oficiu, preschimbarea termenului de judecata stabilit în 20 iunie. După o zi, administratorul judicir RTZ & Partners SPRL, condusă de Răzvan Zăvăleanu, a cerut și a obținut termen în 23 mai.

Solutia pronunțată în urmă cu două zile sună în felul următor: ”Admite exceptia autoritatii de lucru judecat ridicata de instanta din oficiu. Respinge cererea administratorului judiciar „RTZ & Partners” SPRL de închidere a procedurii de reorganizare a debitorului F.C. CFR 1907 CLUJ SA, pentru autoritate de lucru judecat. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, apel care va fi depus la Tribunalul Specializat Cluj. Stabileste termen în vederea verificarii stadiului procedurii pentru data de 27 iunie 2017, ora 11, sala 102.”

Amintim că, în 31 martie, judecătorul sindic a respins cererea administratorului judiciar de închidere a procedurii de reorganizare.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!