fbpx

Zăvăleanu a mai încercat o dată să închidă insolvența CFR-ului, dar i-a fost respinsă cererea

Administratorul judiciar al FC CFR 1907 Cluj SA, Răzvan Zăvăleanu, a mai încercat o dată să închidă dosarul de insolvență al clubului de fotbal, însă judecătorul sindic i-a respins cererea pe motiv că s-a mai pronunțat în 31 martie.

La ședința din 31 martie, judecătorul a stabilit  termen pentru examinarea stadiului procedurii la data de 26 mai. Numai că în 15 mai, tot judecătorul a dispus, din oficiu, preschimbarea termenului de judecata stabilit în 20 iunie. După o zi, administratorul judicir RTZ & Partners SPRL, condusă de Răzvan Zăvăleanu, a cerut și a obținut termen în 23 mai.

Solutia pronunțată în urmă cu două zile sună în felul următor: ”Admite exceptia autoritatii de lucru judecat ridicata de instanta din oficiu. Respinge cererea administratorului judiciar „RTZ & Partners” SPRL de închidere a procedurii de reorganizare a debitorului F.C. CFR 1907 CLUJ SA, pentru autoritate de lucru judecat. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, apel care va fi depus la Tribunalul Specializat Cluj. Stabileste termen în vederea verificarii stadiului procedurii pentru data de 27 iunie 2017, ora 11, sala 102.”

Amintim că, în 31 martie, judecătorul sindic a respins cererea administratorului judiciar de închidere a procedurii de reorganizare.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!