fbpx
foto cfr1907.ro

Adio cupe europene pentru CFR! Insolvența se prelungește. Nu s-au plătit toate datoriile

Judecătorul sindic Voichița Grunea a respins cererea administratorului judiciar al clubului de fotbal CFR 1907 de închidere a procedurii reorganizării și a stabilit termen pentru examinarea stadiului procedurii pentru 26 mai. Amintim că în cererea sa, administratorul judiciar spunea că dacă nu se iese din insolvență până în 31 martie, CFR nu mai poate spera la cupe europene.

Deși în cererea de ieșire in insolvență, administratorul judiciar susținea că s-au plătit toate datoriile, la termenul de astăzi, judecătorul sindic a introdus în tabelul creanțelor o datorie către FC Baia Mare de 30.000 de euro. De asemenea, au fost respinse cererile unor foști jucători de la CFR.

Soluția pe scurt: ”Admite cererea formulată de petenta F. C. Baia Mare S.A. prin lichidator judiciar Com Telesoni IPURL de repunere în termenul de formulare a declaraţiei de creanţă împotriva debitoarei F. C. CFR 1907 Cluj S.A.

Dispune înscrierea în tabelul definitiv al creanţelor împotriva averii debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. a creanţei chirografare a petentei F. C. Baia Mare S.A. în sumă de 30.000 euro, echivalentă cu 132.054 lei.

Respinge excepţiile lipsei calităţii procesuale active a creditorilor G. L.-A., P. F., T. C., R. I.-A., M. V., V. C. D. şi B. G. P. D. A., invocate de debitoarea F. C. CFR 1907 C. S.A. prin administrator judiciar RTZ & P. SPRL.

Respinge cererile formulate de creditorii G. L. A., P. F., T. C. şi M. V., de prorogare a discutării cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & P. SPRL.

Respinge cererea de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulată de administratorul judiciar RTZ & Partners SPRL.

Stabileşte termen pentru examinarea stadiului procedurii la 26.05.2017, sala 249, ora 8, pentru când se vor cita toate părţile prin BPI cu menţiunea ”pentru examinarea stadiului procedurii reorganizării judiciare a debitoarei”.

Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, cu depunerea apelului la Tribunalul Specializat Cluj.Pronunţată în şedinţă publică azi, 31.03.2017.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns