fbpx

Vrei să pierzi ore pentru a plăti la ghișeu taxele judiciare sau vrei alternativa rapidă?

Indiferent de statutul tău economic, profesional sau social, răspunsul tău la această întrebare este același. Cel mai probabil că ți-ai dori să ai mai mult timp pentru a face sport, pentru a te ocupa de hobby-uri și a sta în preajma familiei tale. Dar cu cât timp mai rămâi pentru tine după ce îți finalizezi toate responsabilitățile?

Începând de mâine, cu ceva mai mult. Îți propunem o soluție care te va scuti de drumuri inutile și lungi, de statul la cozile interminabile și lente din instituțiile de stat și de minunatele interacțiuni cu funcționarii publici. Am creat Digital Just Tax pentru a elimina toate aceste dezavantaje aduse de către achitarea taxei de timbru în modul învechit. Prin transferul acestei proceduri exclusiv în online, am eficientizat procesul și am creat mai mult timp pentru tine, de care te poți bucura așa cum îți place.

Misiunea Digital Just Tax

Misiunea proiectului nostru este de a facilita accesul la justiție pentru toți, cunoscători sau neinițiați, prin aducerea în secolul al XXI-lea al proceselor de plată către statul român. Nu trebuie sa fii avocat sau parte a sistemului de justiție pentru a beneficia de serviciile noastre. Acestea sunt disponibile atât persoanelor fizice cât și juridice. Pe website-ul nostru vei găsi instrucțiuni clare și ușor de urmat pentru a putea utiliza platforma. De asemenea, oferim suport tehnic în cazul în care vei avea nevoie de asistență adițională sau de consultanță. Dacă vrei să afli mai multe despre noi, intră pe link-ul de aici: https://digitaljust.ro/_despre/.

Cum funcționează platforma Digital Just Tax

Tu poți accesa platforma creată de noi pentru a efectua plata către stat din confortul casei tale sau de absolut oriunde altundeva, oricând, în doar 10 minute. Serviciile oferite de noi sunt cele mai ieftine și convenabile de pe piață, în aria în care activăm. Atunci când alegi să le utilizezi, economisești, în medie, 30 RON și 60 de minute, de fiecare dată. Acestea au fost create într-o așa manieră încât să respecte toate cerințele legale prevăzute de legislația specială din domeniu. Calculatorul de taxe pe care îl oferim este cel mai complex. Acesta dispune de peste 130 de tipuri de taxe judiciare. În cazul în care dorești să îți calculezi valoarea cumulată în cazul unor petite multiple, poți de asemenea să utilizezi calculatorul creat de noi, fără probleme. La efectuarea plății, clientul poate opta ca dovada achitării taxei să fie trimisă gratuit instanței competente: https://digitaljust.ro/_calculator-taxa/.

Data viitoare cand trebuie să achiți taxa de timbru poți să te folosești de vechile metode și să întâmpini vechile neplăceri. Sau poți alege să iți petreci timpul personal într-un mod mai plăcut, mai productiv și mai eficient. În cazul în care preferi să alegi varianta din urmă, intră pe link-ul de mai jos și completează formularul nostru intuitiv și ușor de utilizat pentru a efectua o plată: https://digitaljust.ro/_plata-taxa-judiciara/.

Echipa Digital Just Tax

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns