fbpx

CA Cluj a lansat aplicație pentru trimiterea citațiilor și a altor acte de procedură pe e-mail

Curtea de Apel Cluj Cluj a lansat o aplicaţie electronică care permite comunicarea citaţiilor şi a altor acte de procedură pe e-mail.

”În contextul evoluţiei situaţiei epidemiologice internaţionale şi naţionale determinată de răspăndirea virusului SARS-CoV-2, ce obligă la măsuri pentru asigurarea sănătăţii, securităţii in muncă şi reducerea riscului de îmbolnăvire a personalului din instanţele judecâtoreşti şi, în egală măsură, a tuturor participanţilor la infăptuirea actului de justiţie, vă aducem la cunoştinţă faptul că, incepănd cu data de 25 mai 2020, Curtea de Apel Cluj va da in folosinţă o aplicaţie electronică care permite comunicarea citaţiilor şi a altor acte de procedură prin poşta electronică, într-o modalitate conformă normelor procedurale astăzi active, cu asigurarea parametrilor de securitate.

În perioada imediat următoare, această aplicaţie va fi extinsă la nivelul tuturor instanţelor aflate in aria de competenţă a Curţii de Apel Cluj.”, a transmis conducerea Curții.

Potrivit acesteia, utilizarea acestei forme de comunicare este condiţionată in mod esenţial de indicarea, in cuprinsul actelor de sesizare a instanţei, a unei adrese de poștă electronică (e-mail), unde se va putea face comunicarea.

Cererile și înscrierile în dosarele aflate pe rolul Curții de Apel Cluj pot fi transmise în format electronic pe adresa de e-mail ca-cluj-reg@just.ro

Comments

comentarii

Tinerii care au provocat incendiul de la Iulius Mall, din decembrie anul trecut, au fost condamnați la măsuri educative și plata a 1,1 milioane de lei despăgubiri pentru Auchan.... Citește mai mult
Peste 86% dintre elevi au participat la prima probă a simulării Bacalaureatului.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!