fbpx

Valer Dorneanu la final de mandat la CCR. Oficial, a mulțumit presei. Neoficial: ”Să mă pupe în fund presa”

Valer Dorneanu şi-a încheiat mandatul de judecător și președinte al Curţii Constituţionale, ocazie cu care, printr-un mesaj oficial, a mulțumit presei pentru modul obiectiv în care a prezentat activitatea instituției, iar neoficial l-a sunat din greșeală pe un ziarist și s-a auzit cum i-a spus unei angajate CCR ”să mă pupe în fund presa”

”Mandatul meu ca judecător constituţional s-a încheiat. Doresc, cu această ocazie, să vă mulţumesc pentru respectul şi pentru buna noastră colaborare, care m-au onorat şi bucurat în cei 6 ani, ca preşedinte al Curţii.

Cu sinceritate, îmi exprim aprecierea pentru semnificativa contribuţie în prezentarea cu obiectivitate a activităţii Curţii Constituţionale, în comuna misiune de a informa corect şi cu celeritate societatea.

‘Presa este un plămân prin care respiră o naţiune’, minunate cuvinte ce aparţin marelui Arghezi, care redau cu fidelitate rolul şi importanţa jurnalismului autentic”, a transmis Valer Dorneanu, citat de News.ro.

La scurt timp, un jurnalist Libertatea l-a sunat pentru a-i lua reacții suplimentare. „Am o rugăminte. De la ora 11.30 trebuia să predau totul pe aici, cu declarații, cu tot felul de chestiuni și capul îmi este… Îmi este absolut imposibil. Întrebați pe altul”, a spus Dorneanu, care a închis telefonul. După 10 minute, președintele CCR a apelat din greșeală numărul jurnalistului, fără să realizeze acest lucru. Înregistrarea convorbirii arată că în biroul fostului președinte al CCR a avut loc un dialog în care Valer Dorneanu s-a supărat pe o angajată care îi atrăgea atenția că el trebuie să semneze niște documente.
Citeşte întreaga ştire AICI

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!