fbpx
fotografie cu titlu de prezentare (Arhiva)

Un tânăr a ascuns un accident folosindu-se de poliția rutieră Cluj

Un tânăr din Cluj a fugit de la un accident produs în Turda și și-a reparat mașina cu o autorizație de la Biroul Rutier in cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost cei care au identificat, ieri seară, tânărul de 23 de ani. Acesta este bănuit că a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în Turda și că a parasit locul impactului, fără să încheie constatare amiabilă cu celalalt conducator auto implicat şi nici nu s-a prezentat la Poliţia municipiului Turda pentru întocmirea actelor de constatare a coliziunii, în termenul legal de 24 ore.

”Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a obţine autorizaţie de reparaţie, invocând că a fost acroşat în Cluj-Napoca de un vehicul care a părăsit locul acciidentului fără a putea identifica conducătorul auto. În momentul depistării, autoturismul bărbatului de 23 de ani nu mai prezenta avarii, acesta a folosit autorizaţia de reparaţie pentru a-şi reface autoturismul într-un atelier din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânărul este cercetat pentru infracţiunile de fals în declaraţii şi  uz de fals.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina