clujust.ro

Un student la Drept din Cluj, ieșit din centru de plasament, caută chirie unde să se accepte plata de către primărie

Robert Isztoica, student de la Facultatea de Drept UBB Cluj, ieșit recent dintr-un centru de plasament și căruia primăria îl va subvenționa chiria timp de trei ani, spune că nu găsește proprietar în Cluj-Napoca care să fie de acord cu asta pe motiv că nu vor ”să se amestece cu statul”

”Mă numesc Robert, am 23 de ani și sunt student la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj.

Menționez faptul că am locuit la centru de plasament și săptâmâna trecută am ieșit din centru, sunt pe propiile picioare.

Primăria Cluj, prin DASM (Direcția de Asistență Socială și Medicală – n.red), are un proiect care subvenționează chiria, adică care plătește timp de trei ani de zile chiria tinerilor care au iesit din centrele de plasament cu scopul de a-i integra mai bine social.

Am încercat să discut cu mai multi propietari cu legat despre acest proiect, insa nu au fost de acord pentru că presupune să fie inregistrat contractul de inchiriere la ANAF, extras CF a imobiliului, cont bancar unde să vireze banii pentru chirie din partea primărie Cluj lunar și copie după buletin. Multi când au auzit acest lucru nu au fost de acord pentru că nu doresc să se ,,amestece cu statul”.

Vă cer sprijin în mod respectuos, dacă cunoasteti un proprietar in Cluj unde sa fie de acord să-i se plăteasca chiria de catre primaria cluj și să dea actele necesare pentru a trimite lunar banutii.
Bugetul maxim: 1850 de lei – chiria si cheltuieliile.
Caut in zona Gruia, Gheogheni, Grigorescu..

Numar de telefon: 0744182559.

Vă mulțumesc, anticipat!”, a postat studentul pe Facebook.

Comments

comentarii

Întrebat care este poziția sa cu privire la acuzațiile de plagiat care afectează PNL, precum «cazul Bode», premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea în justiție, situație în care procesele în desfășurare nu trebuie să fie afectate de declarații.... Citește mai mult
Clujenii se plâng că de câteva zile nimeni nu a ridicat gunoaiele de la mai multe puncte gospodărești din toate cartierele orașului. Deșeurile sunt împrăștiate și e mizerie în mai multe zone.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!