fbpx

Șeful pazei lui Andrew Tate: ”Unele fete au înţeles greşit realitatea (…) Sunt tinere și proaste”

Şeful securităţii lui Andrew Tate, un fost ofițer de la „Doi și-un sfert”, vorbit despre ce se întâmpla în vila milionarului: ”Unele fete au înţeles greşit realitatea şi au crezut că vor fi următoarea lui soţie. (…) Sunt tinere și proaste”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru BBC, Bogdan Stancu, fost ofițer „Doi și-un sfert”, a spus că peste 100 de femei au trecut prin complexul lui Tate din București, de când acesta a început să lucreze acolo, în urmă cu doi ani.

Majoritatea femeilor care au mers în complexul milionarilor britanici aveau sub 25 de ani, iar cheltuielile au fost plătite de Andrew Tate, afirmă bodyguard-ul.

„Unele dintre fete au înțeles greșit realitatea și au crezut vor fi următoarea lui soție”, afirmă Stancu. „Când şi-au dat seama de realitate, este uşor să se transforme din prieten în duşman şi să facă o declaraţie la poliţie”, a adăugat el.

Lipsa de încredere a lui Bogdan Stancu în femeile care îl acuză pe Andrew Tate este în contrast puternic cu loialitatea pe care o simte pentru angajatorul său, notează jurnaliștii britanici.

„Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew”, a spus garda de corp a lui Tate.

El are și o explicație pentru faptul că tinerele l-au reclamat pe Tate la poliție: „Sunt tinere și proaste”.

Pe de altă parte, a adăugat el, a fost corect ca poliția a investigat aceste acuzații grave și că, dacă frații Tate vor fi, în cele din urmă acuzați și condamnați, ei trebuie să plătească pentru infracțiunile comise.

Stancu a relatat că Andrew Tate se temea că cineva vrea să-i facă rău, dar nu a putut să identifice o anumită persoană. Șeful securității a precizat că unele temeri erau exagerate: „Nu aș spune «paranoic», dar poate ceva asemănător. A vrut să aibă o viață normală și nu a putut – poate că este normal să fie puțin mai paranoic”.

Andrew Tate lua decizii imprevizibile în timpul călătoriilor pe care le făcea și își schimba programul brusc: „Echipa de securitate a rămas în interiorul hotelului, cu bagajele încuiate și fără să ne schimbăm hainele, a spus el, pentru că știam că se poate întâmpla orice”.

 

Comments

comentarii

Astăzi, 28 februarie, „U” Cluj va înfrunta campioana României, Farul Constanța, pe Cluj Arena, în runda 28 din Superliga.... Citește mai mult
Datorită conținutului său de vitamina K, persoanele care iau anumite anticoagulante își pot pune întrebarea dacă ar trebui să evite consumul de varză kale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!