fbpx

Un milionar low-profile și-a distrus bolidul McLaren în Făget

Un milionar low-profile, împătimit al mașinilor super-sport, și-a distrus, astăzi, bolidul McLaren în zona Făget din Cluj. Milionarul mai are în garaj alte mașini rapide și scumpe, precum Aston Martin Vanquish.

UPDATE: “În noaptea de 27/28 august a.c., doua persoane care au fost implicate in accidentul produs ieri în zona Făget s-au prezentat la Upu Cluj-Napoca pentru ingrijiri de specialitate, desi initial au refuzat transportul la spital. Accidentul s-a produs in jurul orei 16:45, pe DJ 107 R, in urmatoarele imprejurari: Un barbat de 34 de ani, din Certeze, SM, in timp ce conducea auto, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o succesiune de curbe ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrand pe contrasens. Astfel, a intrat in coliziune cu auto care venea din sens opus. In urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 34 de ani a fost proiectat in afara partii carosabile, unde a intrat in coliziune cu un auto stationat.”, a tansmis IPJ Cluj. La UPU s-au prezentat soferul masinij VW si un pasager.

Șoferul McLaren-ului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30 în pădurea Făget, după ieșirea din Cluj-Napoca spre Ciurila.

Potrivit reprezentanților Poliției, un șofer nu a adaptat viteza în curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în altă mașină. În urma impactului, mașinile, un VW Passat și un McLaren, au fost avariate serios, însă șoferii au scăpat teferi, cu unele leziuni, dar nu au dorit să fie transportați la spital. A mai fost avariat un autoturism marca BWM care era parcat pe marginea drumului. Astfel, poliția a notat evenimentul ca accident cu pagube materiale.

 

În lipsa altor informații oficiale despre cum s-a întâmplat accidentul, logodnica șoferului din VW Passat a comentat pe Facebook că șoferul din McLaren a tăiat curba și a intrat glonț în cealaltă mașină, în care erau trei persoane, ce au tras o sperietură zdravănă.

Din informațiile culese de Clujust, mașina McLaren model 650s Spider MP4-12C, care nouă costă aproape 300.000 euro, aparține Firmei One Dnd SRL si era condusa de Daniel Vasile Dan, fiul fondatorului companiei Dan Steel Group, Vasile Dan, originar din Certeze (Satu Mare) și stabilit în Bistrița Năsăud.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns