Acasă » DIVERSE » Petrecere cu artificii și șampanie la Cluj pentru o groapă care a împlinit 1 an VIDEO

Petrecere cu artificii și șampanie la Cluj pentru o groapă care a împlinit 1 an VIDEO

Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat La mulţi ani!, i-au adus flori, au desfăcut șampanie şi au lansat artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Potrivit grupului de pe Facebook Info Trafic 24, totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere. Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ‘ziua de naştere’ a gropii din asfalt.

PETRECERE CU ARTIFICII LA CLUJ PENTRU O GROAPĂ CARE A ÎMPLINIT UN AN!#VIDEOMai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat ‘La mulţi ani!’, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la ‘ziua de naştere’ a gropii din asfalt.

Publicată de Info Trafic 24 pe Marţi, 27 august 2019

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina