fbpx

Un hoț priceput ce acționa pe autobuzele din Cluj-Napoca a fost reținut

Un hoț care a furat mai multe portmonee pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști.

”La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Cluj-Napoca au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 51 de ani, din comuna Arbore, judeţul Suceava.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (4 acte materiale), fiind bănuit că în perioada 17 – 29 octombrie a.c., în timp ce călătorea cu mijloacele de transport în comun, în municipiul Cluj-Napoca, ar fi sustras de la 4 persoane, din ghiozdanele purtate în spate, portmonee cu acte şi bani. Prejudiciul cauzat, este estimat de către părţile vătămate, la suma de 2300 de lei şi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, se arată în în comunicatul IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina