fbpx

Incident sângeros într-o primărie din județul Cluj. O angajată a fost tăiată cu un cutter de către un bărbat

Incident sângeros în această dimineață într-o primărie din județul Cluj. O angajată a fost tăiată cu un cutter de către un bărbat, care mai apoi s-a dus în fața postului de poliție și a sunat la 112 pentru a se preda.

La data de 27 noiembrie, în jurul orei 08.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost solicitaţi să intervină la Primăria comunei Borşa, judeţul Cluj, unde o angajată a fost atacată de un bărbat care i-a provocat o rană în zona pieptului, după ce a tăiat-o cu un cutter.

”În urma deplasării poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunală Borşa la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind identificat în faţa clădirii Postului de Poliţie, unde, acesta, după comiterea faptei, a sunat   la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor.

Victima bărbatului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, asistent social în cadrul Primăriei comunei Borşa, a fost transportată la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde, în urma examinării s-a constatat că rana suferită necesită 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, rana suferită nepunându-i acesteia viaţa în pericol.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Faţă de autor poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Gherla cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina