fbpx

Două tinere l-au filmat pe un bărbat din Dej când făceau sex și apoi l-au șantajat

Două tinere l-au filmat pe un bărbat din Dej cu care au întreținut relații sexuală și apoi l-au șantajat cu publicarea imaginilor, cerându-i 1000 de lei.

Bărbatul a sesizat poliția, care a organizat un flagrant pentru a le prinde pe cele două.

”La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej, au identificat 2 femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, cele două femei, sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective.

În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani. La expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina