fbpx

Un hoț-păianjen i-a furat portofelul soțului unei avocate într-un restaurant de lux din Cluj-Napoca FOTO/VIDEO

Un hoț a fost suprins de camerele de supraveghere dintr-un restaurant de lux din centrul Clujului în timp ce se întinde ca omul-păianjen și ia portofelul din haina soțului unei avocate. Aceasta cere ajutorul oamenilor pentru a-l identifica cât mai repede pe făptaș, pe baza imaginilor.

Avocata Andaluna Ioana Bogdan din Baroul Cluj a povestit pentru Clujust cum s-a întâmplat totul: ”Eram cu soțul meu la masă în rstaurant și a intrat un domn așa la vreo 50 de ani, care se vede în imagini că ne-a filat de pe geam. S-a așezat la masa de lângă noi și se tot făcea că-și dă jos haina. La un moment dat s-a oprit căci se ridicase o doamnă cu un copil, apoi a continuat și, în timp ce-și dă jos haina, se vede în imagini cum întinde mână până în buzunarul hainei soțului, care era pe spătarul la scaun.

După ce ia portofelul, se uită în el și i-au căzut câteva carduri pe jos. Nu s-a aplecat după ele. Mai stă un pic, iar apoi se ridică și pleacă în timp ce vorbește la telefon. Cei de la restaurant au văzut cardurile și au crezut inițial că sunt ale lui, dar, surpriză, erau ale noastre. A ieșit soțul apoi din restaurant, dar nu a știut în ce direcție a luat-o”.

Urmăriți în imagini bărbatul cu haină și bască negre, ce intră în restaurant.

”Share, va rog. Aseara, am fost furati intr-un restaurant din Cluj-Napoca, de acest individ. Toata schema din interior si exterior apare inregistrata din mai multe unghiuri, insa intelegem sa aratam doar aceste imagini. Individul a plecat apoi dinspre Piata Muzeului inspre Piata Unirii, unde a si aruncat actele noastre.

Nu speram la a recupera ceva din paguba noastra, insa modul in care a operat arata ca e vorba despre un “profesionist” care se ocupa de aceasta zona si va rugam sa distribuiti pentru a spori sansele in a fi identificat rapid si pentru a fi impiedicat in a comite din nou astfel de furturi. Plangerea a fost inregistrata la Politie in cursul zilei de azi. Multumiri celor de la Restaurantul Muura pentru amabilitate si ajutor.”, a postat Andaluna Bogdan.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina