Un deținut din penitenciar păcălea oamenii cu metoda accidentul VIDEO

Polițiștii clujeni îl anchetează pe un deținut din penitenciarul Galați pentru că ar fi păcălit două persoane din Cluj prin metoda accidentul.

Poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un bărbat, de 37 de ani, din Galaţi, care ar fi înşelat două persoane prin metoda „accidentul”.

”În fapt, în cursul lunii aprilie a.c., persoana în cauză ar fi contactat telefonic două femei şi le-ar fi comunicat faptul că rude apropiate au provocat accidente grave de circulaţie, soldate cu rănirea unor copii. În falsă calitate de avocat, ar fi solicitat victimelor să depună 4.000, respectiv 2.000 de lei, într-un anumit cont bancar”, se arată într-un comunicat IPJ Cluj.

Totodată, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, încarcerat într-o altă cauză într-un penitenciar, ar fi fost sprijinit de către o femeie, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, căreia i-ar fi revenit 2.000 de lei din sumele încasate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Lasă un răspuns