fbpx

Un dealer de droguri a fost arestat după ce a încercat să mituiască un jandarm

Un tanar dealer de droguri din Capitala a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru trafic de droguri de risc și dare de mită.

“S-a reținut că,  la aceeași dată, inculpatul a fost depistat de către  un echipaj  de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București deținând, fără drept, o cantitate de drog de risc (ketamină), în vederea comercializării.

Pentru a nu i se  întocmi proces verbal de depistare privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, inculpatul a oferit unuia dintre jandarmi sumele de 1730 lei, respectiv 250 euro, cu titlu de mită, însă ofițerul a sesizat Direcția Generală Anticorupție, realizându-se prinderea în flagrant.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. “, a transmis DIICOT.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!