clujust.ro

Un cunoscut artist și influencer laudă Poliția după ce a văzut ce au surprins camerele video de pe vila lui

Dorian Popa, cântăreț, vlogger, influencer și investitor în imobiliare, a lăudat într-o postare Poliția după ce un echipaj a oprit o mașină ce dădea târcoale pe lângă vila lui.

În imaginile de pe una din camerele de supraveghere, se poate observa cum o mașină dubioasă trece prin fața casei lui, iar imediat o autospecială poliție merge după ea, pornindu-și girofarurile când se apropie de autoturism. Artistul le-a mulțumit celor care au grijă de siguranța lui.

”Golanii se țin de plimbări nocturne. Poliția ne protejează. Mulțumim pentru tura de noapte”, a scris Dorian Popa pe Instagram, citat de spynews.ro

Dorian Popa și-a amenajat casa sub privirile atente ale publicului, deoarece a împărtășit pe Internet fiecare colț. Vloggerul s-a ocupat de fiecare detaliu ca lucrurile să fie exact așa cum trebuie, iar siguranța este unul dintre ele.

În afară de casa lui impresionantă, Dorian Popa a prins gustul amenajărilor și și-a construit un întreg cartier de case, pe care le dă acum înspre vânzare.

Dorian Popa are planuri mari în anul 2023, el vrea să își extindă cartierul și să cumpere un teren și mai mare, pe care să construiască o nouă serie de case.

Comments

comentarii

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) își anunță plecarea din USR - Uniunea Salvați Roomânia, din motive ce țin de direcția partidului.... Citește mai mult
Statuia lui Iuliu Maniu de lângă Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a fost repusă pe soclu luni, după ce în weekend a fost pusă la pământ de muncitorii care efectuează lucrări de modernizare în zonă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!