fbpx

Un consultant în marketing din Cluj, împătimit de natură, a decedat în munții din Austria

Un clujean, în vârstă de 36 de ani, a fost surprins de o avalanșă lângă Mallnitz, districtul Spittal an der Drau din Carintia, Austria, în 13 aprilie. Corpul neînsuflețit a fost recuperat cu elicopterul.

Potrivit primelor informații oferite de autorități, românul, alături de o tânără de 22 de ani, au pornit în acea dimineață de la cabană spre valea Seebach pe placă.

După aproximativ 600 m a izbucnit o avalanșă care l-a ucis pe român. Corpul său a fost recuperat cu elicopterul Poliției.

Însoțitoarea românului nu a fost rănită, ea fiind cu 15 m în spatele lui, însă a suferit un șoc sever și a fost transportată cu elicopterul medical la spital.

Vânturile puternice au făcut operațiunea de salvare mult mai dificilă. Trei elicoptere, 23 de salvatori montani, mai mulți ofițeri de poliție alpini și echipa de intervenție a Crucii Roșii au fost în acțiune, informează sn.at, citat de stiridiaspora.ro

Radu Rad, original din Vulcan, Valea Jiiului, era consultant în marketing și un împătimi al naturii, fiind co-fondatorul Out n Wild, o agenție de organizat excursii și aventuri, în special în Delta Dunării.

Dumenzeu să-l odihnească!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns