Un conferențiar universitar pune pe blog cursuri de drept înainte de seminarii

Un conferențiar de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și-a creat un blog pentru fi mai aproape de studenți și pentru a le ușura munca. Există și reversul medaliei: vede câți studenți citesc temele înainte de seminarii.

ciprian paun conferentiarConferențiarul Ciprian Păun (foto) de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a adoptat o metodă modernă pentru le da studenților ce au de citit înainte de cursuri sau seminarii. Și-a creat blogul rojust.ro, unde postează cursuri de dreptul afacerilor, dreptul insolvenței și dreptul fiscal al Uniunii Europene. Cursurile sunt utile tuturor oamenilor care vor să înceapă o afacere. De exemplu, puteți citi cum se înființează un SRL și ce acte aveți nevoie, curs pentru studenții de anul I de la FSEGA.

”Am vrut să fie mai ușor pentru studenți și cu această ocazie văd și câți citesc pentru că înainte de seminar mă uit câte accesări are blogul și compar cu numărul total de studenți”, spune Ciprian Păun, care scrie pe blog și în limbile engleză și germană.

Conferențiarul  clujean este și cadru didactic asociat la Plymouth State University din Statele Unite ale Americi, unde predă din 2009 cursul de “Legal Environment of International Business”, profesor asociat la Ecole de management de Normandie, unde preda cursul de EU  Bunsiness Law din anul 2013, iar din 2011 , susține cursurile de Impozitul pe venit si Drept fiscal al Uniunii Europene la Facultatea de Drept a Universitatii București – Masteratul de Drept fiscal. Păun este colaborator al Institutului de Drept fiscal austriac şi internaţional din Viena.

 

Comments

comentarii

Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult
Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult

2 comentarii

  1. Multi profesori de la Facultatea de Drept (UBB) procedeaza la fel. Iar aproape toti au caiet de seminar.

Lasă un răspuns