Acasă » ȘTIRI » Un bătrân din Baciu a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat fiul

Un bătrân din Baciu a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat fiul

Un bătrân din localitatea clujeană Baciu a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și violență în familie, după ce și-a înjunghiat fiul pe fondul unui conflict spontan.

Bătrânul de 68 de ani a fost reținut, în 29 iulie, de către procurorul criminalist, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile de către un judecător de drepturi și libertăți, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor și violență în familie.

”Conform probatoriului administrat, la data de 28 iulie a.c., bărbatul în vârstă de 68 de ani, din Baciu, pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu fiul său, în vârstă de 37 de ani, din Baciu.

În acest context, bărbatul i-ar fi aplicat fiului său o lovitură cu un corp ascuțit în zona abdominală, victima fiind supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către unitatea de parchet competentă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina