Acasă » ȘTIRI » Tânărul care l-a tăiat pe altul ca la abator într-un local din ”Groapă” este cercetat sub control judiciar

Tânărul care l-a tăiat pe altul ca la abator într-un local din ”Groapă” este cercetat sub control judiciar

Tânărul care l-a tăiat pe unul dintre liderii galeriei ”U” Cluj în localul Seven din zona ”Groapă”, Mărăști, este cercetat sub control judiciar. Procurorul nu a considerat că reprezintă un pericol și nu a cerut arestarea preventivă.

Rareș Iosif Ruha, unul dintre liderii galeriei ”U” Cluj, membru al facțiunii UCG, a fost tăiat, în seara de 27 iulie, în localul de păcănele Seven de pe strada Dâmboviței de către un tânăr pe nume Luci Lucaci, potrivit BZC.ro 

Inpectoratul Județean de Poliție a emis abia astăzi un comunicat cu privire la incident:

”La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un local public de pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca, a fost agresat de către un tânăr, care, ulterior, a părăsit în fugă localul.

La fața locului, s-a constatat că un alt tânăr, din Cluj-Napoca, ar fi fost urmărit de către agresor și amenințat cu acte de violență.

Polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe cel în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fapte prevăzute de Codul penal.

La data de 28 iulie a.c., față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de către magistrați.”, se arată în comunicatul Poliției clujene.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina