fbpx

Un bărbat de 41 de ani a cerut instanței să-i oblige părinții să-l susțină financiar

Un bărbat de 41 de ani din Londra și-a dat în judecată părinții, în speranța că va obține susținerea lor financiară până la sfârșitul vieții lor, relatează Legal Cheek, un site de informații juridice din Marea Britanie.

Considerându-se îndreptățit să trăiască din banii părinților, bărbatul, de profesie jurist, l-a reproșat acestora că i-au întreținut cu bună știință dependența financiară față de ei timp de 20 de ani, pentru ca apoi, când au avut neînțelegeri, să-i reducă fondurile considerabil.

Judecătorul care a avut de decis acest caz inedit nu i-a dat dreptate reclamantului.

„Părinții săi l-au susținut financiar de-a lungul anilor și continuă să o facă într-o anumită măsură. L-au lăsat să trăiască în apartamentul lor pentru care tot ei au plătit facturile”, a arătat magistratul în decizia sa. Judecătorul a spus că este o dispută „neconcludentă și mai degrabă tristă”.

Bărbatu de 41 de ani nu mai muncește din 2011, pe motiv că ar avea unele afecțiuni psihice, și vrea acum să-și continue studiile și să se facă avocat. Până atunci, însă, trebuie să achite 60.000 de lire sterline cheltuieli de judecată, informează Digi24.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina