Călin Merca (stânga) si Emil Floare (dreapta)

Un avocat stagiar din Cluj, absolvent de drept și teologie, a cucerit inimile românilor cu un colind VIDEO

Tânărul avocat stagiar Călin-Marin Merca, intrat anul acesta în Baroul Cluj, alături de IT-istul Emil Floare cântă dumnezeiește colindul ”Vin colindătorii”. O filmare cu cei doi cântând la Mănăstirea Dumbrava a făcut înconjurul internetului.

”Leru-i ler cântat în biserica Mănăstirii de la Dumbrava”, a scris în 5 decembrie Gabriel Oltean, secretarul Primăriei Triteni și cel care a filmat colindul, deasupra la videoclipul de pe contul său de Facebook, în care i-a etichetat pe Călin-Mari Merca și Emil Floare. Filmarea a ajuns la 125.000 de vizualizări, număr care crește în continuare. ”Nici nu m-am gândit când l-am filmat că va ajunge așa departe”, a scris autorul în 9 decembrie, după ce l-a văzut la emisiunea de pe PRO TV, La Măruță.

Călin Merca, în vârstă de 28 de ani, a intrat anul acesta în Baroul Cluj cu 73 de puncte la dificilul examen de intrare în profesie și cu siguranță vom mai auzi de el.

Potrivit Adevărul.ro, atât Călin Merca, cât şi Emil Floare sunt absolvenţi ai seminarului de teologie din Cluj, dar s-au orientat spre alte profesii. „Eu am fost cadru didactic la seminarul teologic şi am lucrat la Biserica, dar acum am renunţat. Sunt avocat stagiar. Cu toate acestea cânt în continuare la Biserica din Spitalul Judeţean. Pot să-l slujesc în continuare pe Dumnezeu, chiar dacă nu sunt preot, poţi să îl slujeşti pe Dumnezeu orice meserie ai avea”, a susţinut Călin. Colegul lui, Emil Floare, studiază programarea la „Academy Plus” şi face un masterat la Universitatea Tehnică din Cluj. Cei doi tineri, împreună cu colegii lor din grupul Axios, vor susţine un concert vineri, 11 decembrie, de la ora 19.00, la clădirea Cazino din Parcul Central (Cluj-Napoca).

Bucurați-vă de două voci minunate care îți fac pielea ”de găină”!

Comments

comentarii

Mesaj RO-alert pentru oamenii din Tulcea. Soldații ruși au atacat cu drone granița României.... Citește mai mult
Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.... Citește mai mult

Lasă un răspuns