fbpx

Un afacerist libanez fugar, condamnat la 8 ani de închisoare, a fost prins în centrul Clujului

George Karam, patronul libanez al restaurantului Beirut din Constanța, dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul incendiului în care trei tinere și-au pierdut viața, a fost capturat la Cluj, unde se ascundea într-o pensiune din centru, potrivit Evz.ro

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a dispărut în 19 noiembrie, imediat după condamnare. Fostul patron al restaurantului Beirut, din Constanța, cetățeanul cu dublă cetățenie româno-libaneză, George Karam, condamnat la 8 ani și o lună de închisoare pentru moartea a trei tinere artiste, Ioana Nicoleta Cengher, de 22 ani, Nicoleta Vasiliţeanu, de 23 ani și Mihaela Tucă, de 24 ani, în incendiul izbucnit la Beirut, în seara zilei de 5 aprilie 2014, a reușit să stea în libertate doar o lună.

Poliția a aflat că se ascunde într-o pensiune din centrul Clujului. Recepționera l-ar fi recunoscut pe George Karam, după fotografia prezentată de polițiști. El renunțase însă la mustață și folosea numele unui fost angajat de al său.

Nu a opus rezistență la reținere și nu a făcut nicio declarație asupra motivului sustragerii de la condamnarea sa la închisoare. El ar fi avut bagajele pregătite să fugă în Germania, potrivit surselor din rândul anchetatorilor. George Karam a fost deja transportat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina