fbpx

Se anunță un litigu interesant: Kovesi vs. Wizz Air

Fosta șefă DNA, actual procuror șef european, Laura Kodruța Kovesi a declarat, astăzi, pe Aeroportul Internațional Cluj că a depus plângere la Wizz Air după ce zborul ei a avut 20 de ore întârziere.

Laura Codruța Kovesi și ceilalți pasageri din avion aveau zbor de pe Aeroportul Charleroi din Bruxelles, de unde au fost transferați la Liege, iar de aici au ajuns în final la Cluj.

Kovesi a declarat pe Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca că în avion erau 181 de pasageri și nimeni de la companie nu le-a oferit explicații.

„Bine că am ajuns acasă, am stat peste 20 de ore, de joi de la ora 14.00, după check-in ne-au anunțat că avionul are 3 ore întârziere, apoi alte două ore jumătate. La ora 22.00 ne-au anunțat că trebuie să ne mutăm pe aeroportul din Liege, iar check-in, bagaje, ne-au dus într-un terminal mai izolat și ne-au spus că s-a anulat zborul, asta în jurul orei 2.00 noaptea. Am depus o plângere, aștept să văd reacția companiei la sesizarea pe care am depus-o. Am fost 181 de pasageri, unii erau cu bebeluși, au rămas fără lapte, nu era nimic deschis să cumpere de mâncare. Erau și două persoane cu cârje, bolnavi, care aveau anumite nevoi, nu a venit nimeni de la companie să ne explice ce se întâmplă, nu am știut dacă mai plecăm sau nu”, a spus procurorul șef european.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina